Ons doel

Stoffeuring is een kleine twist met grote impact op het van oudsher bekende ambachtelijk stofferen.
Het vak vergrijsd, de kennis druipt langzaam uit onze maatschappij maar vraag groeit.

Omdat comfort en het verwerken van leer, kunstleer en stof altijd relevant blijft zetten wij in op de toekomst. 


Allround, toegespitst of specialist?


Voor werkgevers op het gebied van interieurbouw en andere belanghebbenden bieden wij leren op maat aan. Heeft u bijvoorbeeld een terugkomende bekledingsvraag in uw bedrijf zoals plafond panelen, wand panelen of dergelijke afwerking?

Gericht opleiden bied u de mogelijkheid dát deel in huis uit te voeren. Dat geeft u verdere groei mogelijkheden onderwijl kosten kunnen dalen en uw lijnen korter worden.

Module training

In plaats van volledige cursussen of trainingen om stoffeur te worden bieden wij voor de zakelijke klant module training aan.

Per facet opleiden in plaats van een vak leren bied wél de mogelijkheid vlot en gericht op te leiden met een concreet doel binnen uw operatie waarvoor u nu derden nodig bent.

Het kan ook zijn dat uw personeel nét dat stuk verfijning mist waardoor u derden nodig bent om uw productie rond te krijgen.

Op basis van concrete wensen en bij voorkeur meetbare eisen kunnen wij module training op maat samenstellen en bieden. 

Module training wordt doorgaans buiten kantoortijden georganiseerd in ons eigen werkplaats/atelier. 
 
Door met leren bij te dragen aan uw bedrijf hopen wij zowel uw eigen capaciteiten en kwaliteiten te vergroten alsmede het behoud van kennis.

Kosten zijn afhankelijk van de wensen en eisen. Scheepsbouwers en interieur bouwers zijn bijvoorbeeld vaak geïnteresseerd over hoe je de hoek van een paneel het beste kunt stofferen. In grote lijnen kan dit bijvoorbeeld in een paar uurtjes voldoende worden overgebracht om de dag er na al mooiere productie te draaien.  


Wordt Stoffeur

Heeft u een achtergrond, passie of andere motivatie? Dan kunt u stoffeur worden. 

Een leertraject tot stoffeur is tot onze grote spijt zonder erkend diploma en kan lang duren, maar u zult er vlot achter komen hoe breed inzetbaar de kennis van een stoffeur is. 

Wilt u stoffeur worden? Stuur dan een motivatie brief, cv en een eventuele relevante achtergrond naar info@DeStoffeur.nl. 
Indien er mogelijkheid of ruimte is, nodigen wij u uit voor een kennismaking.


Stage

Ben je op zoek naar een stage? Wij zijn SBB erkend en kunnen zodoende leerplaatsen aanbieden voor vak leerlingen in het beroepsonderwijs. 
Onze SBB pagina is niet altijd up-to-date. Mocht er geen plaats zijn, maar u wilt graag stage lopen bij De Stoffeur dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen. Indien u mailt verwachten wij bijgevoegd:

  • Motivatie
  • CV
  • Stage termijn en loopduur
  • Vereisten vanuit opleider