Meubelstoffering

Uw zitmeubilair hoort comfortabel te zijn en uw interieur te verrijken. Wanneer dit niet meer het geval is door slijtage, veroudering of een design wat zijn tijd voorbij is, dan kan dit betekenen dat het meubel een nieuw leven moet worden ingeblazen. Dit is mogelijk door het te voorzien van nieuwe vulling, aanvulling en nieuwe stoffeuring.

Klassiek bekleden


Hier ziet u een klassieke vorm van stofferen, die nog door enkele bedrijven in Nederland wordt beheerst. Dit gaat doorgaans samen met het gebruik van "Cryn", een vulling van getrokken bladeren of paardenhaar. Tegenwoordig is dit vanwege de arbeidsintensiviteit, vervangen door het gebruik van verschillende soorten schuim. 

Een oud meubel een moderne jas geven of terug brengen in oude glorie is allemaal mogelijk bij De Stoffeur. Ook waar het oude technieken betreft, zoals het binden door knopen met spiraalveren, kunnen wij bijdragen aan uw comfort. 
Doordat wij eveneens de moderne technieken omarmen is een hybride hiervan ook mogelijk, indien uw wens vraagt naar onconventionele oplossingen. 

Tuinmeubilair

Heerlijk buiten brunchen of genieten van dé zomeravond van het jaar. 
De Stoffeur werkt graag mee aan de optimale ervaring door het brengen van comfort en gezelligheid door kussens en bekleding op maat. 
Zo kunnen wij uw bestaande tuinset voorzien van herstoffering, maar is het ook mogelijk onze verdere expertise aan te spreken door een volledig nieuwe set te verzorgen. Zo kunnen wij robuuste en mooie materialen aanbieden in combinatie met verschillende schuimen om tot een resultaat te komen waar u uren op kunt genieten van het buitenleven.