Project Stoffering

 

Of het nu een grand café en restaurant, kantoor of praktijk, wacht- en verblijfsruimtes betreft, het komt voor dat u een meubel of interieur oplossing op maat nodig heeft. De Stoffeur kan u helpen van ontwerp tot uitvoering. Heeft u al ideeën of wensen, dan zorgen wij ervoor dat deze werkelijkheid worden. 

De Stoffeur kan u ondersteunen van ontwerpschets naar 3D tekening naar realisatie. Natuurlijk kunt u bij ook ons ook terecht om bestaande meubels te verbeteren en te verfraaien. Alles wat nodig is om uw project optimaal aan te laten sluiten bij uw doelgroep met een unieke uitstraling en sfeer.   


 

Gangbaar

Sportscholen en horeca hebben doorgaans gangbare bekledingsvragen. Bijvoorbeeld herstofferen van kleine tot grote aantallen meubilair in huisstijl.
Evenals massage praktijken en fysiotherapeuten, kampen sportscholen met zwaar en heftig gebruik van de verschillende toestellen en meubels.

Het gebeurt ook steeds vaker dat men vanuit de medische sector vraagt om betere materialen en expertise omtrent bekleding en stoffering. 

Voor deze bedrijven en takken hebben wij verschillende technische textielen en kunstleren om de objecten te laten voldoen aan de eisen die de praktijk heeft gesteld. 

Ergonomie houden wij hoog in het vaandel en duurzaamheid van materiaal ook. Zo bedienen wij u graag in het behoud van uw inboedel of om u naar de volgende stap te helpen.
Vraag naar de mogelijkheden voor lange termijn onderhoud- en beheer oplossingen indien gewenst.

Schaalbaar

Door ons bedrijf in productie schaalbaar op te stellen, laten wij zien dat in oplossingen denken een hoop mogelijk maakt. Zo zijn wij in staat om uiteenlopende objecten, geheel of in samenwerking, in eigen beheer te maken. 
Denk hierbij aan wachtbanken, room dividers, kastdeuren etc.

Door doeltreffend en flexibel om te gaan met werkruimte en machines is dit mogelijk terwijl kwaliteit hoog in het vaandel blijft. Tijd én ruimte zijn immers kostbaar.
Wij denken graag in oplossingen en afwerken. Project Stoffeuring is het samenbrengen van beide in combinatie met een economisch en ecologisch oog. Gaat het om terugkerende productie en wilt u deze uit handen geven? Dan kunnen wij helpen door productie uit te voeren of door het gericht opleiden van uw personeel. 

Slapen

Wij kunnen in opdracht maatwerk matrassen en boxspring bedden aanbieden.
Voor zowel project als b2b leveren wij standaard maten en kwaliteiten matrassen én bedden gemaakt door Polypreen in Belgïe. Ook die kunnen wij naar wens aanpassen en vermaken. 
 
Op zoek naar een oplossing voor langdurige slaap- en lichaamsklachten? Vraag dan eerst advies van uw slaapspecialist of behandeld arts. 
 
Wij adviseren op basis van klantenervaring en materiaaleigenschappen.