Bedrijfswagen of bus interieur in "henry's" leder

incl. btw

Orders van meer dan 4 voertuigen zijn aan andere voorwaarden onderlegd. Vraag naar de actuele voorwaarden.

Inbegrepen in het pakket

Created with Sketch.
  • In en uitbouw van te bekleden delen
  • De- en montage van te bekleden delen
  • Meten, snijden maken van nieuwe bekleding


Klein schuim herstel zit inbegrepen bij de aankoop.

"Henry's" leer

Created with Sketch.

"Henry's" leer is een zwart middel dik leder. Deze kopen wij per partij of uit lopende (instap) collecties in. Dit is altijd een afgedekte leersoort. In sommige gevallen een zogenaamd "gecorrigeerde" huid. De gecorrigeerde delen worden dan echter niet gebruikt. 
De standaard is gebaseerd én oiin de meeste gevallen Ohmann Orion, een collectie bestaande uit één leder. Precies zoals hierboven beschreven.

Wij adviseren uw nieuwe interieur te onderhouden met Royal Lederolie. De eerste 2 jaar hoeft u niets aan uw leer te oliën. Daarna eenmaal per jaar. Ná 5 jaar adviseren wij dit eenmaal per halfjaar te doen. 
Na vertoon van slijtage adviseren wij het gebruik van Royal Care & Colour.  

Stiksel en kleur

Created with Sketch.

Standaard voeren wij sier- en doorstikken uit in zwart .20 garen.
U kunt echter kosteloos een kleur uit ons actuele assortiment uitkiezen bij aanbieden van uw voertuig. 

Planning en uitvoering


Created with Sketch.

U kunt online geen spoed opdrachten inboeken. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen voor actuele mogelijkheden.
Bij aankoop van uw schade herstel wordt er doorgaans binnen 4 weken tot uitvoer over gegaan. Uitvoer geschied mits gepland in 1 dag. U kunt u auto op de dag zelf om 9:00-9:30 aanbieden. U krijgt bevestiging dat uw auto weer klaarstaat. Er wordt doorgaans binnen 48 uur contact opgenomen om uw opdracht in te plannen in de werkplaats agenda. 
U mag uw auto ook voor meerdere dagen aanbieden. Er wordt dan contact opgenomen wanneer uw voertuig weer klaarstaat. Dit kan in principe vanaf moment van aankoop. Indien u uw auto buiten kantoor tijden neer zet wordt er geacht contact op te nemen voor het adres waar de sleutel door de brievenbus mag. Dit mag niet bij adres Apolloweg 3E, maar een tiental meters verderop. Alhoewel er wordt gesurveilleerd is dit tot aanvang van de eerst volgende werkdag voor uw eigen risico. Treft de surveillance u? Toon dan uw bevestiging mail met dagtekening. 

Ná het sturen van uw foto's in reactie op de bevestiging mail van aankoop, ontvangt u binnen 3 dagen een terugkoppeling. Het zij via mail of telefonisch waarbij een van onze collega's u zal inplannen.
Via mail bieden wij meestal 3 data aan. Past het binnen die data? Dan ontvangen wij graag uw voorkeur en krijgt u een bevestiging van uw afspraak. Indien niet mogelijk zien wij graag een reactie met 3 mogelijkheden in retour. Allen binnen redelijke termijn.

Hoelang ben ik mijn auto kwijt?

Created with Sketch.

Voor uitvoer staat standaard 2 weken uitvoer gereserveerd in onze werkplaatsagenda bij inplannen. 
Zodra uw auto oplever klaar staat nemen wij contact op. 

Mogelijkheden: 

In sommige gevallen kunnen wij de bestuurdersstoel laten zitten. Wij kopiëren dan de bekleding van uw passagiersstoel en nemen zo de stoel en bank mee uit uw auto waarna u weer onderweg bent. Met flink meer laadruimte!
Aan de hand van o.a. de foto's kunnen wij dit veelal op afstand bepalen.


Voor uitbouw hebben wij een halfuur tot enkele uren nodig. Hierna bent u weer onderweg. Voor inbouw is uiteindelijk doorgaans 1-2 werkdagen nodig afhankelijk van het interieur. Zo bent u onderweg en duurt de uitvoer voor u in geheel niet meer dan 3 werkdagen.

 
Uitvoer in 1 week is op verzoek en tegen meerprijs van € 300,00 incl. Btw mogelijk. Het is mogelijk dat onze agenda dit niet kan bieden binnen 3 maanden. Wij pogen u dit direct te laten weten in reactie op uw verzoek.