Camper (PU)kunstleer vervangen interieur

incl. btw

Productinformatie

Vervangen van bestaande, pu kunstlederen bekledingsdelen. Te vervangen met de volgende (PVC) kunstleren:
(klik op de collectie voor de product pagina)


Waarom?

Een veel gezien probleem is het gebruik van materialen die eigenlijk niet geschikt zijn voor hun toepassing. PU kunstleer is een prachtig materiaal en zeer geschikt te vinden. Helaas wordt deze vaak in een zeer dunne laag verwerkt op voordelig en relatief sterk canvas. Het gevolg is dat de laag afpelt ten gevolge van licht en vocht. Zodoende bieden wij het vervangen hiervan online aan waardoor u gemakkelijker tot de oplossing van uw probleem komt. Wilt u toch uw hele interieur aanpakken nu er een significant deel dient te worden vervangen? Neem dan contact op via de reguliere wijze. 


Kopiëren bestaande delen

Created with Sketch.

Herstofferen doen wij door het letterlijke kopiëren van de vergaande of te vergane delen. Waar wij kans tot verbetering zien zullen wij dit in het proces vaak toepassen. Al dan niet met overleg. Handwerk blijft sterk werk.

Getoetste kunstleren

Created with Sketch.

De 4 collecties aangeboden in combinatie met onderhevig aanbod zijn geselecteerd op basis van specificatie, klanten ervaring en doordat deze veelal het passende alternatief zijn gebleken. Door het terugbrengen van de mogelijkheden kunnen wij een betere prijs bieden en proberen wij tegemoet te komen aan onder andere de gedupeerden en het behoud van kostbare interieurs. 
Alle aangeboden kusntleren zijn op basis van PVC met of zonder extra "backing'. Dit betekent dat zij kleurecht, zeer robuust en recylebaar zijn. 

Ander materiaal?

Created with Sketch.

Kijk dan tussen de andere mogelijkheden tussen ons online aanbod of neem contact op via [email protected]. Wij verwerken op dagelijkse basis diverse materialen op en in diverse interieurs en objecten. 

Planning & uitvoer

Created with Sketch.

U kunt online geen spoed opdrachten inboeken. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen voor actuele mogelijkheden.
Bij aankoop van uw schade herstel wordt er doorgaans binnen 4 weken tot uitvoer over gegaan. Uitvoer geschied mits gepland in 1 dag. U kunt u auto op de dag zelf om 9:00-9:30 aanbieden. U krijgt bevestiging dat uw auto weer klaarstaat. Er wordt doorgaans binnen 48 uur contact opgenomen om uw opdracht in te plannen in de werkplaats agenda. 
U mag uw auto ook voor meerdere dagen aanbieden. Er wordt dan contact opgenomen wanneer uw voertuig weer klaarstaat. Dit kan in principe vanaf moment van aankoop. Indien u uw auto buiten kantoor tijden neer zet wordt er geacht contact op te nemen voor het adres waar de sleutel door de brievenbus mag. Dit mag niet bij adres Apolloweg 3E, maar een tiental meters verderop. Alhoewel er wordt gesurveilleerd is dit tot aanvang van de eerst volgende werkdag voor uw eigen risico. Treft de surveillance u? Toon dan uw bevestiging mail met dagtekening. 

Ná het sturen van uw foto's in reactie op de bevestiging mail van aankoop, ontvangt u binnen 3 dagen een terugkoppeling. Het zij via mail of telefonisch waarbij een van onze collega's u zal inplannen.
Via mail bieden wij meestal 3 data aan. Past het binnen die data? Dan ontvangen wij graag uw voorkeur en krijgt u een bevestiging van uw afspraak. Indien niet mogelijk zien wij graag een reactie met 3 mogelijkheden in retour. Allen binnen redelijke termijn.