Wat De Stoffeur voor u kan betekenen: 


 • Herstel van instap- en overige schade
 • Stuurwielen
 • Stoel- en bankbekleding
 • Hemel stoffering
 • Raamstijlen
 • Consoles 
 • Dashboards
 • Tapijt en matten
 • Pook en handrem hoezen
 • Comfort verbetering
 • Spuiten van leer en kunstleer 


Heeft u een andere bekledingsvraag?
Neem vrijblijvend contact op voor de ontelbare mogelijkheden.

Restauratie eist meer dan gewone herstoffering en indien u een restauratie vraagstuk heeft, vragen wij u vriendelijk tijdig én uitvoerig contact op te nemen. 

Schadeherstel?

Hiervoor vragen wij contact op te nemen met onze partner Interieurherstel Friesland. Deze zal u van vraag naar resultaat brengen. Oók als de opdracht bij ons wordt uitgevoerd. 
Dit maakt dat wij u het beste kunnen bedienen in kleine en grote projecten met het gewenste resultaat. 

Hemelbekleding


Ook hemels kunnen gaan zakken. (de)Montage gebeurd doorgaans in huis. Dat gecombineerd  met onze expertise op bekledingsgebied maakt dat uw auto in de meeste gevallen na een tot drie dagen weer klaar staat. 
Heeft u speciale wensen? Deze zijn uiteraard te verwezenlijken bij De Stoffeur.
Vaak maakt men gebruik van de kans door een hemel en deurstijlen te laten terugplaatsen in een andere kleur of materiaal.

Stuurwiel bekleding

Is uw stuur versleten, oncomfortabel of niet passend bij uw voertuig? Dan zijn er Stoffeurdershanden nodig. 
Diamond stitch, baseball stitch of delen gespoten en in carbon? Omdat wij maatwerk voorziener zijn hebben wij een standaard voor stuurwielen zodat u snel bent bediend. Daarbuiten zijn de mogelijkheden natuurlijk erg breed. Het maakt ons immers niet uit of we nu met één of meerdere kleuren afstikken.  

Restauratie


Wij werken met verschillende restaurateurs en vakmensen om voor u dé beste resultaten te halen.
Door onze kennis en kunde over klassieke meubels en oud industrieel zijn wij tevens de plek voor uw voor-oorlogse voertuigen.
Wij hebben kennis in huis of in ons netwerk ten aanzien van: houtbewerking, periode correcte materialen en bewerkingen, metaal bewerking en techniek waar relevant.
 

Wij worden vaak vanaf meet af aan betrokken bij een restauratie om tot het optimale resultaat te komen. Bent u verder gevorderd in het project? Geen probleem, maar wel het vriendelijke verzoek alle informatie mee te nemen die u heeft. De kleinste stukjes achtergebleven stof of een boekwerk aan foto's kunnen ons al heel snel weken zoekwerk schelen.Restauratie objecten hebben een levensverhaal en die verteld ons wat voor type hout, stof of metaal er is gebruikt. Aan de hand van datzelfde levensverhaal kunnen we vaststellen wat voor productie processen werden gebruikt en welke wij dus kunnen of moeten gebruiken. Zelfs het type schroef is van belang. Origineel betekent immers trouw aan de wagen. In overleg worden verbeteringen doorgevoerd of juist niet. 

Tot aan handgebonden spiraalveren of natuurlatex aan toe moet worden gekeken hoe het was en hoe het weer moet worden. 

Als dat allemaal is vastgesteld: voeren wij het uit.