Leef comfort

Uw zitmeubilair hoort comfortabel te zijn en uw interieur te verrijken. Wanneer dit niet meer het geval is door slijtage, veroudering of een design wat zijn tijd voorbij is, dan kan dit betekenen dat het meubel een nieuw leven moet worden ingeblazen. Dit is mogelijk door het te voorzien van nieuwe vulling, aanvulling en nieuwe stoffering. Hiervoor kunt u terecht bij De Stoffeur. 

Hier ziet u een klassieke vorm van stofferen, die nog door enkele bedrijven in Nederland wordt beheerst. Dit gaat doorgaans samen met het gebruik van "Cryn", een vulling van getrokken bladeren of paardenhaar. Tegenwoordig is dit vanwege de arbeidsintensiviteit, vervangen door het gebruik van verschillende soorten schuim. 

Een oud meubel een moderne jas geven, andersom of terug brengen in oude glorie is allemaal mogelijk bij De Stoffeur. Zelfs waar het oude technieken betreft, zoals het binden door knopen met spiraalveren, kunnen wij bijdragen aan uw comfort. 
Doordat wij eveneens de moderne technieken omarmen is een hybride hiervan ook mogelijk,  indien uw wens vraagt naar onconventionele oplossingen. 

Tuinmeubilair

De Stoffeur kan u eveneens een fijne tuinervaring bezorgen door uw kussens of gehele zithoek te realiseren.