De kussens

Wij voorzien in nieuwe kussens, herstofferen en het aanpassen van kussens. Dit houd in dat u bij ons kunt komen met uw schip, camper of bijvoorbeeld caravan en alles wat gangbaar en niet gangbaar is kan aanbieden.

Mogelijkheden zijn in alle boven genoemde gevallen onder meer kniebollingen, rugsteun en lendesteunen, speciale vlakverdelingen en decoratieve mogelijkheden zoals knopen en sierstiksels. 

Met uitzondering van (her)stofferen komen wij ten alle tijde langs om de situatie zelf op te nemen. Dit begint met meten, mallen en notities maken. 

Bij De Stoffeur tillen wij uw interieur graag naar een hoger niveau, wat inhoud dat wij meer aanbieden dan enkel de bestaande situatie. Zo zijn losse arm- of lendesteunen voor ons gangbaar en worden deze passend bij uw set en interieur ontworpen en gemaakt. 


Het matras

U wilt lekker slapen. Dit bevordert uw dagelijks leven, ook waar het uw vakantie betreft. 

Helaas komt het vaak voor dat het slaapvertrek maar beperkt goed vertoeven is in uw schip of camper.
Wanneer uw matras niet voldoet aan uw wensen of aan het einde van zijn levensduur is, is het van belang de volgende vraag aan uzelf te stellen: hoe ervaart u het slaapcomfort van uw matras thuis? Het antwoord op deze vraag stelt ons in staat u een gedegen advies te geven.
U treft bij ons passend advies op basis van materiaalkennis en ervaringen. Een doorgaans matras, wat u bijvoorbeeld thuis heeft, zou u eens in de maand draaien om het comfort te behouden. Door de vaak uitzonderlijke vormen in een boot, is draaien vaak niet mogelijk. Afhankelijk van uw gebruik kan dit een beperkter leven betekenen. 

Door een samenkomst van uw gewenste slaapcomfort en ons advies en vakmanschap, realiseren we samen het beste matras voor u.


Uw stoel

Uiteraard moet u goed zitten voor optimale controle over uw vaar- of voertuig.

Om dit zo goed mogelijk te doen is onder meer steun en comfort belangrijk. Of wenst u juist op een echte "Zetel" te zitten waar het verschil tussen stoel en fauteuil klein is? Verbeteringen zoals lendensteunen, verdikking en verdunningen, verhogen en verlagen vallen allemaal onder de opties. Door onze expertise is het mogelijk om dit op de hand te vormen. 


Zit uw stoel goed, maar is die absoluut een nieuwe uitstraling nodig? Daar kan De Stoffeur in sturen door de vlakverdeling te veranderen en zo een soort optische illusie te creĆ«ren. Zodoende kunt u de stoelen doen lijken op een sportstoel, maar laten zitten als een propere zetel voor optimaal comfort tijdens lange ritten. 


Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u te evalueren waar u steun en comfort uit haalt en waar dit nog gebrekig is. Het kan uiteraard ook uitstekend dat de stoel al perfect naar u gevormd is. Dan is er weinig nodig, behalve vaststellen hoe deze er uit moet gaan zien.


Panelen en overige

In zowel auto's, boten en campers treft u zaken aan die niet per se een functie hebben, maar wel gestoffeerd zijn. Dit kan worden voorzien van nieuw materiaal. Heeft u panelen zonder bekleding waar u dat wel graag zou zien? De Stoffeur kan dit voor u realiseren.
In vele gevallen is het plafond of hemel voorzien van stof of (kunst)leder. Deze kan uiteraard ook worden vervangen door nieuw materiaal.
Zo kan uw vaar- of voertuig in gehele uniformiteit verfraaid worden op een manier die u zich niet had kunnen voorstellen.
Conclusie

Uiteindelijk is alles in uw collectie van leer, stof, alcantara en dergelijke te voorzien van bekleding. Zodra u heeft bepaald wat toe is aan vernieuwing of realisatie, bent u van harte uitgenodigd in ons atelier om tot een prachtig resultaat te komen.